Пуер заварюють окропом (100 ° C) і настоюють до хвилини. Рідкісний китаєць остудить трохи воду до 95 ° C для заварювання Шен Пуера. Але Шу Пуери завжди заливаються окропом. Заварений напій дає відчутний «димний» запах і солодкуватий післясмак.
Як правильно заварювати пуер, щоб був ефект?
У гайвані пуер Заварювати потрібно водою 90-95 градусів. Наполягти 3-4 хвилини. Якщо ви запросили гостей, перелийте напій у чайник, а потім розлийте по піалах. Тоді пуер ефект отримає однаковий ступінь фортеці.
Як правильно заварити китайський чай пуер?
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом протягом 5-10 секунд, потім зливають заварку. Місткість заповнюють гарячою водою (90℃) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають по піалах. Збережена копія