Часник Рокамболь у кулінарії Часник Ракамболь з успіхом можна використовувати як добавку до будь-якої страви замість цибулі та часнику., а навесні у вітамінному зеленому салаті йому взагалі ціни немає. Він чудовий на грилі з м'ясом, з тушкованою куркою чудовий, а в плові повністю розкриваються його горіхові нотки.
Як використовувати Рокамбол?
Часник рокамболь вживають у сирому вигляді, додаючи в салати зі свіжих овочів та зелені, закуски із сиру та сиру. Рокамболь солять і маринують, використовують як пікантне додавання до супів, страв з м'яса та риби, запечених овочів, рагу, плов та багатьох інших страв.
Коли потрібно прибирати Рокамбол?
Прибирають Рокамболь, як тільки почнуть всихати листя та зовнішні луски цибулин (середина вересня). Цибулини просушують, обережно очищають від землі, не допускаючи ударів насіння при потряхуванні, і витримують два тижні на світлі.