Що можна готувати у скороварці? У скороварці продукти готуються під впливом вологого тепла – гасять, варяться, доходять на пару. Такий спосіб приготування підходить для супів, каш, рагу, м'яса, бобових, різотто, полентів. Особливо добре вдаються у мультиварці холодець, тушонка, овочеве рагу, плов.
Що не можна готувати у скороварці?
Простіше перерахувати деякі продукти, які, на думку виробників, готувати в скороварці не можна. Вони називають у цьому списку яблучні, брусничні компоти, перлову крупу, вівсяні пластівці та інші зернові культури, подрібнений горох, макарони, локшину, спагетті, ревінь. Збережена копія
Що може скороварка?
Вона може смажити, запікати та готувати на пару. У той же час продукти, які на плиті або у звичайній мультиварці готуються довго (наприклад, квасоля, м'ясо, холодець), у мультиварці-скороварці під тиском будуть приготовані в рази швидше.