Віскі прийнято неквапливо потягувати та смакувати. Його п'ють маленькими ковтками, затримуючи на кілька секунд у роті, щоб посилити післясмак. Слід знати! Спиртне ніколи не наливають до країв.
Як пити віскі, щоб було смачно?
Чим закушують віскі
- Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
- М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі лосось).
- Купажований віскі із трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці).
Збережена копія
Як правильно пити віскі з льодом чи без?
Лід занадто швидко тане і від нього німіє язик. Пити віскі потрібно у чистому вигляді або з краплею води, яка допоможе розкрити смак та аромат. Пити віскі з льодом допустимо лише в тих випадках, коли ви маєте справу зі змішаним віскі або якщо на вулиці пекло.